Demisii in masa de la conducerea scolilor din Olt. Inspector scolar general: "Aveam informatii din momentul numirii ca vor demisiona"

Sursa: Adevarul
Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 18:36
344 citiri
Zeci de sefi de scoli din judetul Olt alesi in urma concursurilor initiate de fostul ministru al Educatiei, Mircea Dumitru, si-au anuntat demisiile in prima saptamana de scoala. In multe cazuri, locul lor va fi luat de directorii care i-au precedat. Directorii de scoli din judetul Olt care n-au luat concursul de titularizare pe post sau nici macar nu s-au prezentat la concurs vor fi repusi in functii in zilele urmatoare. Acestia abia fusesera inlocuiti in vacanta de Sarbatori cu alti colegi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.