Dentista care trateaza cu bani de-acasa sute de copii orfani: "Nu pot s-ajut pe toata lumea, dar cat pot, fac fara regrete"

Sursa: Adevarul
Sambata, 20 August 2016, ora 15:33
162 citiri
Andreea Dumitrescu (35 de ani) este medic stomatolog in Slatina de sase ani, iar la Urgente i-a consultat prima data pe "copiii statului" si a hotarat ca pentru ei va face mai mult decat sa le aline durerea in criza. "Adesea aud in jur, si mi se spune si mie, ca nu poti schimba lumea, te chinui degeaba. Ei bine, imi place sa cred ca nu e asa", isi incepe povestea medicul stomatolog din Slatina care a devenit, neoficial, dentistul copiilor din sistemul de protectie sociala. A tratat pana acum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.