Destainuirea emotionanta a barbatului care s-a aruncat in apele reci ale Oltului pentru a salva o tanara: "I-am spus ca viata e frumoasa si scurta, merita traita!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Decembrie 2017, ora 14:37
73 citiri
Barbatul care sambata-dimineata a salvat o tanara de 18 ani de la inec, aruncandu-se in apele reci ale Oltului, a povestit in detaliu, dupa o noapte in care a martusit ca a putut cu greu adormi, cum s-a petrecut operatiunea de salvare. Dan Mihai Petre are 45 ani si este de profesie asistent medical de igiena, lucrand ca functionar in cadrul Directiei de Sanatate Publica Olt. Spune ca manevrele de resuscitare pe care i le-a aplicat tinerei le-a invatat in scoala, insa "niciodata n-am fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.