Director SDN Slatina, Adrian Motorga: "Pe DN 64 Falcoiu-Caracal-Ganeasa nu se mai vedea nimic din cauza viscolului. Utilajele de deszapezire au trebuit sa ghiceasca drumul"

Vineri, 23 Martie 2018, ora 11:20
102 citiri
Un numar de 44 de utilaje de deszapezire au actionat in ultimele 15 ore pe drumurile nationale din judetul Olt, care se afla sub cod portocaliu de ninsoare si viscol, a precizat vineri, directorul Sectiei Drumuri Nationale (SDN) Slatina, Adrian Motorga.

Potrivit acestuia, in momentul de fata, circulatia se desfasoara in conditii de iarna, nefiind semnalate blocaje in trafic din cauza conditiilor meteorologice. Totusi, in cursul noptii de joi spre vineri s-au semnalat mai multe blocaje din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.