Disperare in pietele Slatinei, in prag de Craciun: "Am asteptat ziua de pensie, de salariu, nu se vinde nimic, intr-un an se duce piata!"

Sursa: Adevarul
Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 13:29
77 citiri
Piata Zahana e plina ochi de lume, ca la fiecare sfarsit de saptamana. Magazinele din jur, la fel, produsele specifice Sarbatorilor au aparut si ele pe tarabe de pe la inceputul lunii decembrie. De vandut, se vinde? "Nu prea, nu mai mult decat de obicei!", spun vanzatorii, indiferent ca au la vanzare carne, peste, zarzavaturi, legume, fructe, brazi, ornamente, condimente, imbracaminte etc.
Pe usa unui magazin de carne si produse din carne a aparut deja oferta: semicarcasa de porc - 9,9 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.