Doi olteni urmariti international, prins de politistii din Dolj. Barbatii, cautati de autoritatile judiciare din Italia si Germania

   

Cosmin Gradinaru, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, a declarat ca unul dintre barbati este un tanar de 26 de ani, din comuna olteana Dobretu, care a fost localizat si prins de politisti in Craiova. "Pe numele celui in cauza, autoritatile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru savarsirea infractiunilor de determinarea, inlesnirea practicarii prostitutiei si obtinerea de foloase materiale de pe urma practicarii prostitutiei", a spus reprezentantl IPJ. Tanarul din Dobretu a ajuns in fata magistratilor Curtii de Apel Craiova, care au dispus retinerea sa.
Celalalt barbat din Olt este din municipiul Caracal, are 33 de ani si a fost prins tot in Craiova de politistii Sectiei 4 Politie Craiova. "Astfel, pe numele celui in cauza, Curtea de Apel Craiova emisese un mandat de arestare preventiva pentru comiterea infractiunii de furt in scop mercantil, fapta prevazuta de codul penal german", a declarat purtatorul de cuvant Cosmin Gradinaru.

Ambii olteni au fost introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Dolj.
Vineri, 01 Martie 2019, ora 13:15
Sursa: Eveniment de Olt

Eveniment de Olt
Cele mai citite stiri
Marius Oprescu si Emil Mot, alesi la conducerea PSD Olt
PSD Olt si-a ales joi o noua conducere, in cadrul unei conferinte la care au luat parte presedintele ...
Fructe si legume delicioase care te-ar putea ucide
Fructele si legumele sunt delicioase si sanatoase, insa, in mod surprinzator, pot deveni letale daca ...
Jandarm de la Subunitatea Potcoava, mort in urma unui infarct
Dragos Usurelu, subofiter operativ principal in cadrul Subunitatii Potcoava a Jandarmeriei Olt, a ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor