Dosar penal dupa ce a ars o padure de 30 de hectare la Movileni. Primar: "Nici nu cred ca le pasa, n-a dat nimeni pe-acolo, toata ziua"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 August 2017, ora 16:47
81 citiri
Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala in urma incendiului care aproape a mistuit o padure de aproximativ 30 hectare, de salcam si cer, la Movileni. Pompierii militari ai ISU Olt si voluntarii serviciului pentru situatii de urgenta din Movileni s-au luptat aproape 12 ore, miercuri, 16 august 2017, cu flacarile care au cuprins padurea dintre Bacea si Movileni. Incendiul a izbucnit miercuri-dimineata, in jurul orelor 9,00, iar dupa pranz pompierii militari au declarat interventia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.