Drumul judetean avariat de apa acumulata in urma topirii zapezii, redeschis autoturismelor. Director CJ: "Sunt fenomene pe care nu le putem controla, dar avem acum alta problema"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Martie 2018, ora 12:14
74 citiri
Soferii care conduc autoturisme au acces pe DJ 679 B, care leaga localitatile Valeni si Nicolae Titulescu, in schimb nu este permis accesul cu autovehiculele mari. Se vor adopta solutii rapide pentru refacerea provizorie a acostamentului. De peste 16 ore pompierii actioneaza cu motopompe de capacitate mare pentru a evacua apa din barajul format de-o parte a drumului DJ 679 B. S-au evacuat peste 13.000 m.c. de apa, pompierii incercand sa aduca nivelul apei sub nivelul drumului. Cele doua guri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.