Elevii care isi castiga singuri banii: "Imi place mult in bucatarie, dar ma pregatesc sa devin doctor, tara asta are mare nevoie"

Sursa: Adevarul
Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 15:03
69 citiri
Au ales sa invete o meserie, iar in timpul orelor de practica au ajuns sa o faca atat de bine incat restaurantele ii cheama la evenimente, elevii Colegiului Economic "P.S. Aurelian" din Slatina reusind sa castige lunar mai mult decat parintii lor. O data pe an, la expozitia culinara devenita traditie a liceului, organizata de Ziua Europeana a Gatitului si a Alimentatiei Sanatoase, elevii de la Colegiul Economic "P.S. Aurelian" din Slatina isi arata maiestria in fata invitatilor, venind cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.