Elevii de la Corbu, singurii care vor primi o masa calda gratuit. Primar: "Mergem din casa-n casa, sa stim exact cati sunt de fapt in localitate si cati sunt la scoala"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 14:56
162 citiri
Peste 200 de elevi din comuna olteana Corbu au fost selectati in programul-pilot prin care se ofera o masa calda la scoala. Primarul spune ca s-a mai pilot un astfel de proiect, iar rezultatele au fost peste asteptari. Peste 220 de elevi din comuna olteana Corbu vor primi din semestrul urmator o masa calda la scoala, fiind cuprinsi in programul-pilot in care 50 de scoli din tara au fost selectate inca de anul trecut, de cateva zile aparand si normele metodologice care permit punerea in practica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.