Emotionanta poveste a copiilor din Slatina care urca pe scena pentru a salva vieti. "Pentru ei conteaza ca pot sa ajute"

Sursa: Adevarul
Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 14:42
127 citiri
COMPASIUNE Un grup de elevi din Slatina canta, danseaza, joaca teatru, totul pentru a-i ajuta pe cei care sufera. Nu fac asta pentru ca voluntariatul e la moda, ci pentru ca "nu te costa nimic si cu totii avem dreptul la o noua sansa". Elevii Colegiului National Vocational "Nicolae Titulescu" din Slatina sunt pana la un punct niste copii obisnuiti. Totusi, dupa ore, 10-15 dintre ei nu merg acasa de fiecare data. Atunci cand cineva are nevoie de ajutor, striga adunarea, pun la cale un spectacol ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.