Femeie medic-legist intr-un oras de provincie: "Cei care veneau sa ridice cadavrele ma intrebau de ce am ales asa o meserie eu, fata tanara"

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Iunie 2016, ora 17:51
207 citiri
"In viata de medic legist nicio zi nu seamana cu alta. N-ai timp sa te plictisesti", spune Andreea Idor, prima femeie medic in cadrul Serviciului Judetean de Medicina Legala Olt.
A ajuns la Slatina in urma cu mai putin de doi ani, dupa absolvirea facultatii de medicina la Bucuresti si patru ani de rezidentiat la Targu-Mures. A fost tot ce-a putut alege mai bun din cele 10 posturi, dupa ce postul din Bucuresti l-a luat un alt coleg inainte. A inceput cu sperante, desi, recunoaste, cazurile de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.