Fermierii care vor ajutor pentru tomatele timpurii vor respecta aceleasi conditii si in 2018. Fermier: "Ii poti numara pe degete pe cei cu solarii incalzite"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Ianuarie 2018, ora 14:09
71 citiri
Programul prin care se sustine scoaterea timpurie pe piata a tomatelor se va derula si in 2018, in aceleasi conditii, conform actului normativ de-abia publicat, desi la sfarsitul anului trecut existau discutii vizand inasprirea conditiilor de acordare.
Fermierii care, in 2017, au mizat pe cultura de tomate in solarii, primind de la Guvern un sprijin de 3.000 euro, pot continua in aceleasi conditii si in 2018, actul normativ in baza caruia se va realiza finantarea fiind publicat in Monitorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.