Fosta sefa a Tribunalului Olt a ajuns dupa gratii. Procurorii ICCJ i-au respins apelul. "Ramas bun, prieteni dragi! De gandurile voastre depinde sa nu pier!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Iunie 2017, ora 20:02
138 citiri
Carmen Marinescu, fosta presedinta a Tribunalul Olt, va face inchisoare, au decis judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, respingand apelul formulat atat inculpatii in dosarul de coruptie, cat si de DNA. Tot in inchisoare ajunge si sotul fostei judecatoare, Severus Marinescu, dar si avocatul Dumitru Cismaru, cel care ar fi intermediat "tranzactia" intre pe atunci presedinta Tribunalul Olt si familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, judecatoarea fiind acuzata ca a luat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.