FOTO Dan Diaconescu, iesit din puscarie pentru a-si ingropa tatal, jelit si el de fani: "Am venit sa fiu alaturi de omul poporului, a fost inchis pe nedrept!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 17:48
162 citiri
Tatal lui Dan Diaconescu a decedat la Spitalul din Caracal, in data de 11 aprilie, in urma unor afectiuni cardiace si renale. Prezentatorul OTV a fost eliberat din Penitenciarul Rahova, marti seara, pentru a putea participa la inmormantare. Politicianul nu a vrut sa faca declaratii absolut deloc, insa de acasa si pana la cimitir si-a plans tatal alaturi de cei doi frati. Alaturi de Dan Diaconescu Zeci de sustinatori au venit la inmormantare pentru a fi alaturi de Dan Diaconescu, condamnat, anul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.