FOTO Imagini greu de privit. Un oltean si-a omorat calul pentru ca n-a mai putut trage caruta cu nisip. Reactii: "Nu i-ar mai rabda Dumnezeu pe pamant!"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Decembrie 2018, ora 13:07
60 citiri
Un barbat dintr-o comuna olteana si-ar fi omorat calul pentru ca animalul nu a mai putut trage caruta incarcata cu nisip. Politia cerceteaza calul. Imagini cu un impact emotional deosebit au aparut pe conturile de Facebook ale satenilor din comuna olteana Morunglav, unde un barbat de 48 ani si-ar fi omorat, duminica dupa-amiaza, 9 decembrie 2018, iapa, dupa ce aceasta, care statea sa fete, nu a mai putut trage caruta incarcata cu nisip. Barbatul ar fi incarcat caruta cu nisip din albia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.