FOTO Parcul construit pe spatiul fostei unitati militare din Slatina, inaugurat cu "regie". "Sa ne traiti, dom' primar, va asteptam de la doispe!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 August 2019, ora 16:58
153 citiri
Desi vizitat de slatinenii din zona de saptamani bune, inca din faza de santier, cel mai nou si mai mare parc din Slatina a fost inaugurat oficial vineri, 30 august. Sustinatorii primarului au venit cu o ora mai devreme. Parcul a fost construit efectiv intr-un an, ocupand o suprafata de 3,2 hectare, pe spatiul fostei unitati militare din Slatina, trecut in proprietatea municipalitatii. De la idee pana la "produsul finit" au trecut insa trei ani, a mentionat primarul Slatinei, Emil Mot, care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.