FOTO Solutie pentru lipsa locurilor de parcare din Slatina: distrug un parc si fac o parcare subterana. Autoritatile promit ca la final refac parcul la loc

Sursa: Adevarul
Luni, 02 Februarie 2015, ora 17:53
53 citiri
Locatarii din cartierul Progresul, zona Liceului "Ion Minulescu", aveau nevoie de o solutie la problema acuta a lipsei locurilor de parcare. Singura varianta identificata de autoritati a fost reprezentata de construirea unei parcari subterane pe Aleea Castanilor pe locul unde, nu mai devreme de acum un an - respectiv in noiembrie 2013, au amenajat un parc pe locul unui bloc de locuinte sociale (Blocul G-6, n.r.), demolat de primarie dupa ce acesta a fost vandalizat de catre locatari.
"Din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.