Furt filmat de camerele video la Catedrala Sf. Gheorghe din Slatina. Preot: "N-as vrea sa fie o persoana pe care o cunosc!"

Sursa: Adevarul
Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 16:43
166 citiri
Una dintre cele mai mari biserici din Slatina a fost atacata de hoti duminica dupa-amiaza, cantaretul bisericii gasind luni-dimineata usa deschisa. Camerele video au inregistrat tot. Cantaretul Catedralei "Gheorghe Ionascu" din Slatina a gasit usa bisericii deschisa in aceasta dimineata, la orele 6,30-6,45, cand a venit ca de obicei la lucru, asa ca a sesizat imediat superiorii, iar acestia Politia, dandu-si seama ca cineva a patruns in biserica. A urmat o evaluare rapida, preotii bucurandu-se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.