Implantologul care a ales Romania desi a fost curtat de specialisti straini: "Daca ar fi sa vina acum cineva nou in bransa, ii spun: *Nu-ti cumpara prostii!*"

Sursa: Adevarul
Sambata, 06 Iulie 2019, ora 12:17
84 citiri
Mihaita Secu, medic dentist, implantolog si specialist in chirurgie, are, la doar 33 de ani, sase ani de antreprenoriat, a urmat zeci de cursuri de perfectionare peste tot in lume, are colaborari cu medici bine cotati din strainatate si oferte generoase, insa nicaieri nu se simte ca acasa, unde cu aceeasi placere isi face si meseria, face si voluntariat si cutreiera tara pe motocicleta, cu gasca. Medicul dentist Mihaita Secu a refuzat acum cativa ani o oferta de a preda la o universitate din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.