In judetul fruntas la tuberculoza, pacientii au ramas fara medicamente. Medic: "Am rabdat, am rabdat, dar deja nu se mai poate"

Sursa: Adevarul
Luni, 20 Martie 2017, ora 12:29
112 citiri
Situatie critica in cele trei dispensare TBC care se afla in structura Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, si in care de la 1 ianuarie, spune seful programul TBC din judet, n-a intrat niciun medicament, motivandu-se lipsa bugetului. Aproximativ 130 de pacienti sunt fara o parte din tratament. Dispensarele TBC din Slatina, Scornicesti si Draganesti , in care in continuare exista resurse pentru a se stabili diagnosticul (materialele se aprovizioneaza), n-au mai primit din ianuarie medicamente, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.