Initiativa caritabila pentru un copil afectat de cancer: "Mergeam spre rude, cu doua zile inainte de Craciun, cand a inceput sa faca convulsii"

Sursa: Adevarul
Duminica, 07 Februarie 2016, ora 16:28
66 citiri
Neli Maria Gheorghe are doar 20 de ani, insa mama fiind, din primul moment in care a aflat ca vecinii sai din Strejesti, familia Enache, au fost loviti de nenorocire, s-a intrebat ce altceva poate face decat sa le planga de mila.
"Eu nu sunt din Strejesti, sunt casatorita aici, insa sotul meu a copilarit cu parintii baiatului. Cand am auzit ce se intampla, tocmai pentru ca si eu am un copil si-mi dau seama ce poate fi in sufletul mamei lui Edi, m-am tot gandit ce-i de facut. Acea pagina - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.