IPJ Olt n-a reusit, in doua saptamani, sa identifice politistul care si-a imprumutat cascheta unor cheflii. "Cei audiati au spus ca au gasit-o"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Noiembrie 2017, ora 12:48
56 citiri
Au trecut mai mult de doua saptamani de cand cativa cheflii din localitatea olteana Sprancenata au aparut in direct, pe Facebook, purtand, in timpul unei petreceri, cascheta unui politist. IPJ Olt a deschis o ancheta, dar politistul nu a fost inca identificat. Persoanele care apar in filmulet si in cateva fotografii postate initial pe mai multe conturi de Facebook, si sterse intre timp, au fost audiate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Olt, insa pana in momentul de fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.