Jandarmerita pasionata de alergare se alatura cauzei profesorului Mihail Giuran, de donare de incubatoare pentru prematuri: "Putem sa renuntam la o pizza? Putem!"

Sursa: Adevarul
Joi, 08 Septembrie 2016, ora 16:39
99 citiri
Emotionata de gestul fostului detinut politic Mihail Giuran care si-a donat economiile in scopul achizitionarii a doua incubatoare, Simona Floricel, jandarm de profesie, membra a grupului Slatina Running, a demarat o campanie de sustinere financiara a profesorului care si-a propus sa mai cumpere un incubator pentru Maternitatea Slatina. Simona Floricel (39 ani), din Slatina, membra a grupului Slatina Running, este multiplu medaliata la concursurile de alergare organizate in tara, in mai putin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.