Lebedele si pelicanii de pe raul Olt, atractia zonei. Consilier APM: "Din pacate, cei cu barci mai pleaca acasa cu ouale pasarilor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 14:04
104 citiri
De aproape 20 de ani, cei are trec prin Slatina se opresc la marginea orasului pentru a admira lebedele si, de cativa ani, si pelicanii de pe raul Olt. Cat de bogata este avifauna si cat de intins habitatul propice pasarilor de tot felul. Transformarea raului Olt intr-o zona propice pentru iernarea diverselor specii de pasari a inceput cu peste 40 de ani in urma, cand s-a demarat amenajarea raului Olt in sistem hidroenergetic. "Primele pasari mai speciale pentru fauna Oltului au fost lebedele, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.