Liberalii vor anexa contractului care tot impune cresterea tarifului la apa. "Vrem sa vedem de ce platim o apa din ce in ce mai scumpa, dar la fel de proasta"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 Decembrie 2015, ora 22:56
65 citiri
Apropierea anului electoral antreneaza candidatii in iesiri la rampa pe cele mai sensibile teme. Astazi a fost randul lui Marius Balasa, dupa sedinta de consiliu de aseara, cand s-a votat o noua majorare de tarif la apa, astfel ca pretul pentru alimentare cu apa, canalizare si epurare a ajuns la aproape 8 lei/m.c.. Principalul motiv invocat pentru cresterea pretului a fost clauza din contractul de finantare, vorbindu-se de un calendar de majorari in toate localitatile membre ale Asociatiei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.