Lista medicamentelor greu de gasit in farmacii se mareste de la o zi la alta. Farmacist: "S-a deteriorat echilibrul cam din vara anului trecut"

Sursa: Adevarul
Joi, 04 August 2016, ora 18:34
74 citiri
Pacientii primesc din ce in ce mai des, in locul medicamentelor prescrise, replica "Nu-l mai gasim la distribuitori, nu cred sa-l aiba cineva!", lista produselor care lipsesc uneori cu lunile din farmacii crescand de la o zi la alta. Persoanele care se vad nevoite sa tina sub control afectiuni cardio-vasculare, neurologice sau oncologice, insa problema nu vizeaza doar acest spectru, primesc de cateva luni, foarte des, urmatorul raspuns in farmacii, atunci cand prezinta reteta de la medic: "Ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.