Locuri libere la Inmatriculari incepand cu octombrie 2017. "Speram ca, de la 1 ianuarie, sa mergem pe sistemul primul venit - primul servit"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Septembrie 2017, ora 15:33
94 citiri
Desi pana in urma cu putin timp cine incerca sa faca o programare pentru inmatricularea masinii reusea sa obtina un loc liber pentru inceputul anului viitor, suplimentarea numarului de ghisee si readaptarea sistemului de lucru au facut ca Serviciul de inmatriculari sa anunte ca sunt locuri libere inca din luna octombrie. Daca ati gasit loc liber pentru inmatricularea autovehiculului de-abia pentru sfarsitul anului sau inceputul anului urmator, puteti incerca o reprogramare, Serviciului Public ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.