Managerii spitalelor care au folosit produse Hexi Pharma nu s-au hotarat cat sa ceara despagubiri: "Inca studiem acest aspect, noi n-am avut probleme"

Sursa: Adevarul
Joi, 09 Martie 2017, ora 17:58
77 citiri
Managerii unitatilor sanitare care au folosit produse biocide de la firma Hexi Pharma au mari dileme in privinta sumelor cu care sa se constituie parte civila in proces, dupa ce scandalul dezinfectantilor diluati a ajuns in faza de proces pe rol. Trei spitale din Olt au folosit, ani de-a randul, produse Hexi Pharma, testele dovedind ca ceea ce continea produsul nu era totuna cu specificatia de pe eticheta. Unitatile sanitare au primit zilele trecute adrese ca se pot constitui parte civila, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.