Marinimia unui comunitati catolice cu doar 100 de membri fata de nevoiasii de confesiune ortodoxa. "Nu facem prozelitism din actele de caritate"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Aprilie 2017, ora 04:18
100 citiri
20 de copii din familii sarace, cei mai multi ortodocsi, primesc ajutor lunar prin intermediul Caritas-ului bisericii romano-catolice din Slatina, care are putin peste 100 de enoriasi. Biserica romano-catolica "Nasterea Sfintei Fecioare Maria"din Slatina este o constructie impunatoare, ridicata cu aproximativ 20 de ani in urma de comunitatea cea mai restransa, poate, de credinciosi romano-catolici din sudul tarii. Astazi numarul de credinciosi, spune preotul Sergiu Alin Pal, este de aproximativ ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.