"Marsul pentru viata", organizat si la Slatina. Episcopia Slatinei: "Acest flagel, in Romania, in perioada 1958 - 2014, a curmat peste 22.638.755 de vieti"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Martie 2019, ora 21:42
72 citiri
Sute de preoti si membri ai familiilor lor, carora li s-au alaturat si alti credinciosi, au marsaluit, duminica, pe principalul bulevard al municipiului Slatina, in cadrul actiunii "Marsul pentru viata", ajuns la a IX-a editie. Participantii la mars, convocati pe Esplanada Slatinei pentru ora 17,00, au plecat, o jumatate de ora mai tarziu, pe traseul Esplanada "Oltul" - Posta - C.E.C. - Casa de Cultura a Tineretului si retur. Actiunea a fost organizata de Asociatia Studentilor Crestin-Ortodocsi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.