Martor in dosarul lui Valcov de la Inalta Curte: "Procurorul DNA mi-a spus sa termin cu prostiile ca imi schimba calitatea de martor!"

Miercuri, 15 Martie 2017, ora 23:17
272 citiri
Un nou termen al procesului in care Darius Valcov este judecat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut loc miercuri. Unul dintre martorii audiati a fost Larisa Popa, fosta miss Romania si fosta consiliera a lui Darius Valcov la Senat, pe al carei nume a fost infiintata Galeria Rafael, unde, sustin procurorii, Valcov intentiona sa-si expuna tablourile achizitionate cu bani din spaga prin interpusi. In fata instantei, Larisa Popa a afirmat ca Darius Valcov nu a avut nici o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Eveniment de Olt