Medicii anticipeaza blocaje mari in sistemul informatic, de la mijlocul lunii: "Va fi dezastru, era si fara acest dosar electronic"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 18:47
50 citiri
Pacientii asigurati au asteptat din nou, in ultimele doua zile, cu orele la usile medicilor, insa furnizorii de servicii medicale preconizeaza probleme chiar mai mari de la mijlocul acestei luni, cand devine obligatorie evidentierea serviciilor medicale in dosarul electronic de sanatate (DES). Dupa saptamana de blocaj total a sistemului electronic de evidenta a asiguratilor, de la mijlocul lunii trecute, noiembrie a inceput tot cu nervi pentru medici si pacienti deopotriva. Sistemul s-a blocat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.