Medicii de familie se considera victima politicii salariale din sectorul bugetar: "Tot ce s-a dat la rectificare merge catre salariile celor din spitale"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 14:07
63 citiri
Zeci de medici de familie au pichetat sediile Prefecturii si Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, semnaland ca situatia a devenit de nesuportat, conditiile de munca, finantarea si multe-multe ale probleme facand activitatea medicilor aproape imposibila. "Ne orientam spre altceva in conditiile astea", spun medicii. Asigura cele mai multe consultatii, sunt prima veriga a sistemului de sanatate, dar sunt lasati la coada cand vine vorba de finantare, s-au plans astazi medicii de familie, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.