Medicii s-au suparat pe ANAF si refuza sa mai vina in garda la un centru de permanenta: "Ne impoziteaza ca pe ultimul alvitar"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Martie 2017, ora 16:06
98 citiri
De mai bine de doua luni, nu se mai gasesc cinci medici dispusi sa efectueze garzi intr-un centru de permanenta din judetul Olt, banii putini pe care ii poate da CJAS si impozitele mari descurajand avantul initial al doctorilor. Judetul Olt avea, pana anul trecut, sapte centre de permanenta, tinute in viata cu mari eforturi de peste 10 ani - o parte, altele nou-infiintate. In 2016 unul a sucombat, cel de la Potcoava, iar de la inceputul acestui an si cel de la Crampoia s-a inchis, pentru ca, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.