Metodele "auxiliare" de igiena dentara. Cine ar trebui sa le foloseasca neaparat. "Scobitoarea n-are ce sa caute in casa"

Sursa: Adevarul
Sambata, 24 Februarie 2018, ora 06:07
51 citiri
Igiena dentara, un capitol la care romanii sunt deficitari, conform statisticilor internationale, inseamna in primul rand periajul clasic, dar metodele s-au perfectionat iar pe piata au aparut si se folosesc pe scara larga si alte "accesorii". Statisticile, si nu e nevoie neaparat de statistici pentru a observa care este nivelul sanatatii orale, indica faptul ca suntem printre codasii Europei cand vine vorba de igiena orala. Medicii stomatologi insista sa apelam cel putin de doua ori pe zi la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.