Militarul ranit in luptele din Afganistan de care autoritatile locale aud dupa 10 ani: "Departarea de casa a fost cel mai greu de indurat"

Sursa: Adevarul
Vineri, 11 August 2017, ora 11:21
97 citiri
Dupa 10 ani, un militar ranit in Afganistan, care in aceasta toamna va reprezenta Romania la Jocurile Invictus, ar putea fi facut cetatean de onoare al orasului natal. Maiorul Nicolae Grigore, militar cu o experienta impresionanta, are 36 de ani si este din Slatina. In 2007, dupa nici doua luni de la inceperea misiunii in Afganistan, a fost ranit intr-o ambuscada, dar a continuat sa lupte, minute in sir, la comanda plutonului, reusind sa-si incheie misiunea de a securiza un perimetru astfel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.