Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare, iar Marian Capatana - la trei ani. Avocatul lui Bercea Mondial: "Este o decizie justa, normala"

Sursa: Adevarul
Joi, 16 Iunie 2016, ora 13:04
81 citiri
O condamnare de trei ani de inchisoare a primit si Marian Capatana, cel care a avut un rol deosebit de important in intregul mecanism, practic intermediind acordarea sumelor de bani.
Curtea de Apel Constanta a pastrat, prin aceasta decizie, solutia Tribunalului Constanta. Mircea Basescu va fi ridicat de politisti de la domiciliul sau din Constanta si va fi dus la Penitenciarul Poarta Alba.
Avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, a avut o prima reactie, declarand pentru Adevarul: "Este o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.