Nebunia E-coli. Directorul medical al SJU Slatina: "Sunt doua cazuri confirmate cu E-coli, dar nu e vorba de sindrom hemolitic uremic"

Sursa: Adevarul
Joi, 25 Februarie 2016, ora 22:53
84 citiri
De mai bine de o saptamana, dupa experienta neplacuta de la spitalul de pediatrie din Pitesti, Ministerul Sanatatii a impus spitalelor raportarea tuturor cazurilor de boala diareica la copiii de pana la 5 ani, lucru care se intampla, de altfel, an de an, pe perioada sezonului estival.
In prima saptamana, la nivelul sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina s-a evidentiat prin probe de laborator efectuate la laboratorul Directiei de Sanatate Publica prezenta E-coli in cazul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.