Noua fotografii sugestive, ca reactie a cetatenilor la mutilarea teilor din Corabia: "Asa procedeaza cei carora le pasa de natura!!!"

Sursa: Adevarul
Luni, 14 August 2017, ora 10:52
68 citiri
Valuri de reactii dupa ce, saptamana trecuta, mai multi tei seculari din Corabia, judetul Olt, au fost mutilati de lucratorii firmei de constructii care repara strazile si trotuarele din oras. Dupa ce fostul parlamentar de Olt, Luminita Adam, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii cu teii mutilati de lucratorii firmei care executa lucrari de reparatii in Corabia, comentariile au curs la adresa edililor orasului de pe malul Dunarii, supranumit si "Orasul teilor". Comentatorii nu s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.