Numarul cazurilor de imbolnaviri creste ingrijorator, vaccinul antigripal lipseste. Director DSP: "Ni s-a transmis ca-l vom primi la inceputul lunii decembrie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 09:32
106 citiri
De la o saptamana la alta numarul cazurilor de imbolnaviri creste, insa epidemiologii, desi recomanda vaccinarea drept "cea mai sigura si eficienta masura profilactica", ridica neputinciosi din umeri, pentru ca produsul lipseste din stoc. In prima saptamana de raportare a cazurilor de imbolnaviri din sezonul gripal 2017/2018, in Olt erau 1.543 cazuri de infectii ale cailor respiratorii (50 au necesitat internare) si 392 pneumonii (cu 69 internari). La o saptamana , infectiile ARI cresteau la 1. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.