Numarul somerilor, in usoara scadere. Director: "Toti marii angajatori angajeaza, persoane care vor sa munceasca nu sunt"

Sursa: Adevarul
Luni, 07 August 2017, ora 16:20
102 citiri
Rata somajului a scazut la sub 7%, locuri de munca vacante sunt pe piata, insa angajatorii au in continuare probleme in selectarea fortei de munca. Dupa o lunga perioada in care rata somajului in Olt s-a situat la peste 7%, la sfarsitul lunii iulie 2017 a scazut la 6,71%. Sunt 11.300 de someri (4.635 femei), insa doar aproximativ 10% dintre acestia sunt indemnizati. Scaderea ratei somajului, spune directorul AJOFM Olt, Cristinel Carloganu, se explica prin ocuparea somerilor in munca sezoniera, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.