O importanta firma de colectare a uleiului uzat, acuzata ca polueaza: "M-am imbolnavit, am schimbat patru gauri la curea"

Sursa: Adevarul
Marti, 30 Mai 2017, ora 15:31
95 citiri
Un caz incalcit in care un cetatean din Stoenesti, Olt, a sesizat o posibila poluare cu substante necunoscute ramane sa fie verificat de autoritatile care ba au, ba nu au sesizari oficiale. Un cetatean din comuna olteana Stoenesti, devenita celebra in tara la "descalecarea" minerilor, a sesizat ca de aproape un an o societate cu o retea de unitati in 19 judete ale tarii, conform site-ului oficial al firmei, care a dezvoltat in localitate un ambitios proiect de colectare a uleiului alimentar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.