Orban despre schimbarea prefectilor: "Sa nu aiba nicio emotie, ii vom schimba. Cine nu-si face treaba, sa-si faca bagajele"

Sursa: Adevarul
Vineri, 22 Noiembrie 2019, ora 20:13
59 citiri
Prezent in orasul Bals, pentru o vizita pe santierul drumului expres Craiova-|Pitesti, premierul Romaniei a vorbit despre schimbarea prefectilor si a subprefectilor, lamurind cand urmeaza sa se intample aceasta miscare.
Scrutinul de duminica, 24 noiembrie, cel mai probabil va fi ultima actiune organizata de prefectii si subprefectii care au rezistat in functie dupa caderea guvernului Dancila. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca se vor face in curand schimbari si a explicat si de ce nu a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.