Ore de asteptare si nervi la usa medicului de familie: "Ieri am venit - *nu merge sistemul*, azi am venit - *nu merge sistemul*, stam de trei ore degeaba"

Sursa: Adevarul
Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 14:00
97 citiri
Medicii de familie, dar nu numai ei, s-au umplut de nervi vineri, la prima ora, incarcarea datelor in programul informatic fiind un calvar. Pacientii care nu au putut astepta cu orele vor reveni saptamana viitoare. Farmacistii au patit acelasi lucru. Este a doua zi care le scoate peri albi medicilor de familie si-i pune pe drumuri inutil pe pacienti, din cauza programului informatic. Desi furnizorii de servicii medicale stiu ca in primele zile din luna, cand se fac raportarile catre Casa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.