Parlamentarii vor sa instituie Ziua Olteniei, cu o motivare de tip Wikipedia total eronata: "Este o regiune istorica din nord-vestul Romaniei"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Februarie 2017, ora 18:45
156 citiri
Un proiect de lege initiat de vechiul legislativ propune instituirea zilei de 21 martie drept Ziua Olteniei, in debutul expunerii de motive explicandu-se ca "Oltenia este o regiune istorica din nord-vestul Romaniei". "Este o greseala materiala pe care am indreptat-o", spune presedintele Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor, olteanul Gigel Stirbu. In 2016, mai multi senatori si deputati, din partea PSD, PNL si neafiliati, printre care si oltenii Dan Ciocan, Virgil Delureanu si Alexandru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.