Paul Stanescu, dupa ce Dancila si-a dat demisia de la conducerea PSD: "O apreciez foarte mult. Sper sa ramanem prieteni in continuare"

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 11:21
38 citiri
Noul secretar general al PSD, Paul Stanescu, a spus, dupa sedinta CEx, ca a avut o relatie extraordinara cu Viorica Dancila si ca spera sa ramana prieteni in continuare.

"Am dat dovada de maturitate. Conducerea unui partid este un sport de echipa si asa trebuie sa functioneze. Asa precum doamna Dancila a luat toate deciziile majore, decizii care au fost luate in CEx national, toata echipa interimara impreuna cu domnul Ciolacu vor lua deciziile tot in CEx pana la congres. Eu pe doamna ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.