Pentru cativa lei in plus la pensie, reteta de medicamente e mai scumpa. Pensionara: "Tragem sa lungim banii si ne scurtam viata"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 16:02
74 citiri
Marirea punctului de pensie face ca pensionarii care depasesc din ianuarie plafonul de 700 de lei sa plateasca mai mult la farmacie, trecand la alt procent de compensare, astfel ca banii in plus nu se regasesc nicicum in bunastarea varstnicilor. Pacientii care obtin venituri doar din pensie, iar cuantumul acesteia este de cel mult 700 de lei, beneficiaza de medicamente compensate intr-un procent mai mare. Cresterea pensiei, chiar si cu un banut, peste acest plafon face insa ca gradul de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.