Pescarii sportivi, calul de bataie al jandarmilor. "Peste 90 si ceva la suta dintre amenzi au fost date pentru lipsa permisului de pescuit"

Sursa: Adevarul
Luni, 31 Iulie 2017, ora 14:09
123 citiri
Braconajul piscicol pe raul Olt s-a diminuat ca fenomen, spun jandarmii, controalele multiple dand roade. Braconierii se aleg cu dosare penale si, in numar mare, cu netrimiterea in judecata, insa la capitolul "Amenzi" jandarmii isi fac "norma" cu pescarii sportivi. De ani de zile pescarii sportivi din judetul Olt, sustinuti si de prietenii din judetele vecine, atrag atentia, inclusiv prim mitinguri de protest, asupra jafului piscicol care se inregistreaza pe raul Olt, avertizand ca generatiile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.