Peste 650 de contestatii, in judetul Olt, la limba romana: "Bucurestiul corecteaza foarte sever, foarte exigent, asta este!"

Sursa: Adevarul
Joi, 06 Iulie 2017, ora 11:49
82 citiri
Va fi editia cu cele mai multe contestatii la Bacalaureat, in judetul Olt peste 1.200 de candidati solicitand reevaluarea lucrarilor, peste jumatate dintre acestea fiind depuse la limba si literatura romana.
Valul de nemultumire manifestat imediat dupa aflarea rezultatelor s-a transpus in sute de contestatii la nivelul judetului. Aproape un sfert dintre candidatii care au sustinut Bacalaureatul 2017, sesiunea de vara, au contestat notarea la prima proba scrisa, lucru care se previziona, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.